Γράφουν οι...

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

"Ήρθε το τέλος?" - Δεν νομίζω.. Ελπίς!

Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τελειώσει με τις βασικές διακοπές μας... κι έχουμε γυρίσει στα σπίτια μας, αναπολώντας τις στιγμές που περάσαμε (.....Ελπίδα! ).
Το καλοκαίρι, όμως, δεν έχει τελειώσει... εν αντιθέσει, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για ήρεμα μπανάκια χωρίς φωνές, παιδάκια, κακόγουστη μουσική στη διαπασών, ΡΑΚΕΤΕΣ και τα συναφή ενοχλητικά συνοδευτικά του κατακαλόκαιρου...


Τώρα είναι η εποχή της ηρεμίας και της απόλαυσης. Οι τιμές δε βρίσκονται πλέον στα χάι τους και δε χρειάζεται να ΄χεις "βύσμα" για να βρεις ένα μέρος της προκοπής για να μείνεις - Είτε μιλάμε για δωμάτια είτε για τον πολυπόθητο, υπο σκιά, χώρο στα κάμπινγκ॥ Η ζέστη, πλέον, υποχωρεί και έτσι μπορούμε να απολαύσουμε τη ξάπλα μας στον ήλιο, χωρίς να λιώσει το κορμάκι μας!

Οι παραλίες γίνονται, έως και πριβέ, αφήνοντας σε να τις εκμεταλλευτείς με όποιο τρόπο θέλεις ..
ενώ είσαι ελεύθερος να κανονίσεις το πρόγραμμα σου βάσει των δικών σου προτιμήσεων και όχι βάσει των εκατοντάδων άλλων που μέσα Αυγούστου κατακλύζουν τις τουριστικές περιοχές, κάνοντας σε να μη θέλεις ΚΑΝ να πλησιάσεις!


Ποιο είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα? Το καλοκαίρι είναι ακόμα ΕΔΩ γι΄αυτό τα Σ/Κ που μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε , εκμεταλλευτείτε τα! Το κατά δύναμιν και βουρ για το πιο γοητευτικό κομμάτι του καλοκαιριού!

1 σχόλιο:

  1. emas tous kahmenous pou den mporoume na to apolaysoume? kanenas..den mas lypatai!!

    ps: symfwnw apolyta..an kai pote den mporesa na to ylopoiisw!

    hopaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή