Γράφουν οι...

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Λίγο λιμανίκι -λίγο αποθήκη. σαλονίκηΧθες ήταν η δεύτερη μέρα του 53ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και ως είθισται ο κόσμος ξεχύθηκε στο κέντρο! Μμμμ έχω ήδη βάλει αρκετές ταινίες στο μάτι...

... Γύρω στις 9.00, μετά από ένα αναζωογονητικό περίπατο στο πανέμορφα ανακαινισμένο λιμάνι,  αράξαμε λίγο ανάμεσα από τις ελιές στο τέλεια σχεδιασμένο deck με μια μπύρα στο χέρι και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στην Αποθήκη С για να συνεχίσουμε κι εκεί το ποτάκι μας υπό τον ήχο των Souljazz Orchestra.

 Τελικά για να πω την αλήθεια δεν πρέπει να παρακολουθήσαμε αυτούς... οι ήχοι μου έκαναν πιο reggae..όχι φυσικά ότι είχα άμεση θέα στη σκηνή.. όπως είπα και πριν ο κόσμος έρεε άφθονος!

Φεύγοντας πήραμε το δρόμο για λίγο παραπάνω και μπήκαμε λίγο στο Παρτιζάν, το opening του οποίου έγινε την Παρασκευή με μεγάλη επιτυχία. Εκεί, λόγω οικογενειακών-σχεδόν γνωριμιών με το barman ήπιαμε και ένα γευστικότατο cocktailακι ,ξέρω θα μου πείτε τίποτα άλλο κάνετε τέλοσπάντων??!! Συγκεκριμένα, raspberry daquiri ;)

Γυρνώντας, λοιπόν, σπιτάκι μου κατά τις 2 περίπου σκέφτηκα πόσο ωραία είναι να βγαίνεις πιο νωρίς.. να έχεις όλη την ώρα μπροστά σου και να βολτάαααρεις έχοντας φυσικά τη σωστή παρέα ;)

Τέλος, κυρία "Ξέρεις εσύ" σου αφιερώνω το Σαββατόβραδο μου έτσι για να ξορκίσεις τις μούχλες και τις ρούχλες..!! Γιατί, μπορεί η πόλη μας να μην είναι Ευρωπαϊκών προτύπων, τουλάχιστον όσον αφορά στον πολεοδομικό της σχεδιασμό, όμως  το κέφι και η πρωτοβουλία μας περισσεύει τον τελευταίο καιρό (όλως παραδόξως!) και η πόλη έχει παραπάνω από αρκετά να προσφέρει...

Πάρτε μια μικρή δόση παρακάτω...Αναλυτικά για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου πατήστε εδώ:
Επίσης περιμένουμε και το Φεστιβάλ Μουσικής και Κινηματογράφου:Στα πλαίσια του φεστιβάλ Κινηματογράφου το СineDoc παρουσιάζει 10 βραβευμένα ντοκυμαντέρ από τις 30 Σεπτεμνρίου μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου. Οι προβολές θα είναι κάθε Κυριακή και Τετάρτη στο Ολύμπιον.


Πλήρης ατζέντα πολιτισμικών δρώμενων:

και....χάρτης δραστηριοτήτων για Σαλονίκη, ο,τι πρέπει να γνωρίζει ένας τουρίστας στην πόλη μας.(σε περίπτωση που ... εμ δε ξέρω, απλά μου άρεσε!!) Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου