Γράφουν οι...

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Χρυσαυγίτης Diaries #2
Κάποτε ήμουν το πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, σωστός στρατιώτης. Με πρόδωσε ο χοντρός και τώρα άμα ανοίξω το στόμα μου θα τον καταστρέψω, κι αυτόν και τα γατάκια του. Με άφησαν στη φυλακή, γιατί ήμουν τόσο τίμιος και δεν αποκάλυψα ποτέ ποιος σκότωσε εκείνο τον περίεργο, το φοιτητή, το ‘98. Μου τα φόρτωσαν όλα, σε  εμένα το καλύτερο εθνίκι από όλους. Μια δεν πιάνουν μπροστά μου.

Αμα αυτοί δέρνουν, εγώ γαμάω. Αν αυτοί αγαπάνε το έθνος, εγώ το λατρεύω και αν αυτοί θεωρούνται εθνικιστές εγώ είμαι ο πιο αγνός από όλους. Έχω και το πιο ελληνικό αίμα. Άσε που είμαι και ξανθός, σωστός Άρειος, αυτό που το βάζεις -όχι σαν το Κασσιδιάρη τον αλβαναρά. Δίχως δεύτερη σκέψη θα καθάριζα 2-3 από δαύτους, τους βρωμερούς. Αντρίκια, όχι αστεία.

Οι άνανδροι χάσαν έναν πραγματικό αγωνιστή, με γνώσεις και απόλα. Θα τους δείξω εγώ. Ο κόσμος θα τους βαρεθεί και θα ψάξει τους πραγματικούς πατριώτες. ΕΓΩ θα συσπειρώσω τους εθνικιστές ανά την Ελλάδα υπό την ονομασία Ακροδεξιό Μέτωπο Εθνικιστών Αγωνιστών αλλιώς και.. Α.Μ.Ε.Α! Τότε θα ξεκινήσω Εμφύλιο Πόλεμο και θα κερδίσει ο καλυτερότερος.*Η συνωνυμία στο κείμενο δεν έχει σκοπό να προσβάλλει τα πραγματικά Α.Μ.Ε.Α, άτομα αξιόλογα και αγωνιστές που ουδεμία σχέση έχουν ούτε καν με το ΙQ των συγκεκριμένων "ατόμων"!


2 σχόλια:

  1. Πρόσεχε μη δούμε το ποστ σου ως αληθινή μαρτυρία του τυπά στα ΜΜΕ, συνηθίζεται άλλωστε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή