Γράφουν οι...

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Old times vs New times.. :/

Οι καιροί αλλάζουν.. μαζί τους όμως αλλάζουμε κι εμείς. Η ολοένα αυξανόμενη εξάρτηση από τα ηλεκτρονικά μέσα ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει γίνει τρόπος ζωής, ή για την ακρίβεια εθισμός!

Φυσικά, δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω, αφού η καθημερινή χρήση του υπολογιστή, του κινητού κλπ/κλπ είναι πια απόλυτα ενταγμένη  στην καθημερινότητα μου.Και για να πω και "του στραβού το δίκαιο", αυτά τα μαραφέτια  είναι πολύ βοηθητικά ρε γ****ο. Μαθαίνεις ποοοολλά, άλλα άχρηστα άλλα πολύ χρήσιμα, αποκτάς "παρέα" τη στιγμή που θα μπορούσες να είσαι μόνος και βαρεμένος στο σπίτι... Το πρόβλημα όμως είναι όταν έχεις πραγματική παρέα και εσύ διαλέγεις να κάτσεις με το λάπτοπ-συντροφιά.. Μμμμ.. sounds familiar??! 

Θυμάστε όμως? Κάποτε δεν ήταν έτσι.Κάποτε το να "βρεθείς" με φίλους και να ανταλλάξετε τα νέα σας είχε μια μόνο διάσταση- μα να συναντηθείτε από κοντά φυσικά! Πλέον το skype, το fb κοκ έχουν αντικαταστήσει με τρόπο  τρομακτικό την προσωπική επαφή αλλά ορισμένες φορές και τα πραγματικά συναισθήματα.. 

Τα παρακάτω σκετσάκια αναπαριστούν με ιδιαίτερα εύστοχο τρόπο την πραγματικότητα του σήμερα, σε αντιδιαστολή με την πραγματικότητα του χτες.








Εντάξει, τουλάχιστον μάθαμε και το Youtube :P





2 σχόλια: