Γράφουν οι...

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ Α.Π.Θ.


Τις πόρτες της ανοίγει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Φοιτητική Λέσχη του Α.Π.Θ., σε μία κίνηση εξωστρέφειας και σύνδεσης του Πανεπιστημίου με την κοινωνία της πόλης.



Η ενέργεια αποτελεί μία πρωτοβουλία των Πρυτανικών Αρχών του Α.Π.Θ. και ξεκίνησε, για πρώτη φορά, πέρυσι, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2010, όταν η Φοιτητική Λέσχη του Α.Π.Θ. άνοιξε τις πόρτες της σε ευπαθείς ομάδες της πόλης. Φέτος, η ενέργεια ενισχύεται καθώς το δείπνο συνδιοργανώνεται από το Α.Π.Θ. και το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Το Α.Π.Θ., σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, θα προσφέρουν όχι μόνο γεύμα αλλά και εορταστική ατμόσφαιρα, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011 και ώρες 12.00 με 15.00, στη μεγάλη αίθουσα εστίασης της Φοιτητικής Λέσχης του Α.Π.Θ.

«Είναι μία εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης η οποία αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά και το ίδιο το πανεπιστήμιο» δήλωσε ο Πρύτανης του Α.Π.Θ., Καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος και επισήμανε «Όμως σε τέτοιες εποχές πρέπει να εκδηλώνουμε έμπρακτα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τα αισθήματα αλληλεγγύης και αγάπης στους συνανθρώπους μας. Ευχόμαστε την επομένη χρονιά να συνδράμουν στην προσπάθεια και άλλοι φορείς της πόλης».

Το εορταστικό μενού που ετοιμάζεται είναι για 1.000 περίπου άτομα και περιλαμβάνει χοιρινό κρασάτο φούρνου, κομμένο σε φέτες, με σως μανιταριών ή σως μαδέρα, συνοδευόμενο με πατάτες φούρνου και ριζότο λαχανικών, σαλάτα πικάντικη εποχής και τυρί φέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου